OK Gama+

OK Omega+ detail produktu

Cena: 930.00 Kč 

Přidat OK Omega+ (115 ml), doplněk stravy pro zdravé srdce a cévní soustavu - exklusivní směs vysoce čistých rostlinných olejů vyrobená z vybraných druhů pupalkového, brutnákového a řepkového oleje obohacená vitamínem E

A co pro vás může udělat?


OCHRANA ORGANISMU:

OK Omega+ obsahuje rostlinné oleje s příznivým složením mastných kyselin. Navíc vitamín E chrání buňky před oxidativním stresem a tím před škodlivým působením civilizačních vlivů.

PODPORA METABOLICKÝCH FUNKCÍ

Pupalka ovlivňuje hladinu prostaglandinů, které regulují celou řadu metabolických funkcí

SLOŽENÍ:

brutnák lékařský (Borago officinalis) - olej ze semen, pupalka dvouletá (Oenothera biennis) - olej ze semen, řepka olejná (Brassica napus) - olej ze semen, vitamín E (denní dávka 10 ml přípravku obsahuje 10 mg vitamínu E, tj. 83% doporučené denní dávky), přírodní aromata (máta)
Doporučené dávkování: 1 čajová lžička (cca 5 ml) 1 - 2x denně. Před upotřebením důkladně protřepejte! Pravidelné a dlouhodobé užívání příznivě ovlivní celkový efekt přípravku.
Upozornění: Výrobek nenahrazuje pestrou stravu. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti. Ukládejte mimo dosah dětí. skladujte v temnu při teplotě do 25°C.
Šarže testována v akreditované laboratoři na mikrobiologickou nezávadnost a nepřítomnost těžkých kovů. Notifikováno v příslušných institucí (MZ ČR nebo MZe ČR). Výrobek jsou oprávněni nabízet pouze nezávislí partneři O.K.G., s.r.o.

A jaké jsou zkušenosti?


OPALUJETE SE TAKÉ DO ČERVENA?

Ačkoliv byl Theoušek celý den ve stínu, odpoledne byl spálený sluníčkem. 2x jsme namazali OK Omega+ a do 3 hodin zhnědl. S láskou děkujeme za fantastické výrobky OKG, které pomohou opravdu v každé situaci ❤

Theoušek a Ivona Ch., Borek

ZA 8 TÝDNŮ BEZ EKZÉMU!

Martínek trpěl atopickým ekzémem. Prvních 14 dní jsem užívala OK Omegu plus, protože kojím, a syna jsem jí natírala. Aby se ústup ekzému urychlil, začala jsem mu dávat denně pár kapek OK Omegy plus vnitřně a postižená místa natírat OK Balsamem. Už za 8 týdnů byl syn bez ekzému!

Lucie S., Třebíč

LUPÉNKA ZMIZELA!

V mých 44 letech jsem poprvé v životě dostala lupenku. Udělaly se mi skvrny po celém těle, svědily a každý den jsem se musela natírat zinkovým olejem s velice nepříjemným zápachem. Dovedete si jistě pěedstavit i dopad na moji psychiku! Lékaři se shodli, že nemoc je reakcí mého těla na oslabení imunitního systému v důsledku velkého stresu. Pět dní jsem se vydržela natírat a dostávala injekce do žil - bez výsledku! Pak jsem se rozhodla vše vysadit a používat pouze OK omegu+. Po využívání dvou lahviček (2x denně) mi lupenka úplně zmizela z celého těla! Jsem vděčná za tento výrobek, který mi umožnil bez trápení "být znovu ženskou"!

Marzia F., Brno

CHOLESTEROL I KREVNÍ TLAK V NORMĚ!

Manžel užíval léky na snížení hladiny cholesterolu. Co používá OK omegu+s, cholesterol má v normě a léky už mohl vysadit. I mně se po měsíčním používání OK omegy+ snížil cholesterol i krevní tlak na normu. Doporučujeme.

Eva K., Blansko

PO VYUŽITÍ JEDNÉ LAHVIČKY - TÉMĚŘ BEZ CUKROVKY A 3 KG PRYČ!

Několik roků trpím cukrovkou II. typu, užívám léky, ale téměř bez úspěchu. Letos dosahovala moje cukrovka v krvi 20 mmol a v moči kolem 4 mmol. Lékař mě připravoval na "píchání" inzulinu, ale právě v té době jsem získala, shodou náhod, přípravek OK OMEGA plus a začala 2x denně užívat lžičku po jídle. Po využití jedné lahvičky mně lékař naměřil 10 mmol cukru v krvi, v moči 0 mmol a zhubla jsem 3 kg! Mám radost z úspěchu a OK OMEGU plus užívám dále!

J. K., Lovosice

KREVNÍ TLAK MÁM V NORMĚ A CÍTÍM SE VÝBORNĚ!

Měla jsem vysoký krevní tlak 180/120. Používám pravidelně OK Omegu plus a ve svých 68 letech mám tlak 130/80 a cítím se výborně!

Božena Š., Brno

VLASY MI PŘESTALY VYPADÁVAT!

Při léčení prášky mně velmi vypadávaly vlasy. Žádným způsobem jsem to nemohla zastavit. Po využívání dvou lahviček OK Omegy plus mi vlasy přestaly vypadávat a dokonce i zhoustly.

P. J., Brno

Výše uvedené zkušenosti jsou pouze vybranými příklady, jakých výsledků lze dosáhnout. Stejných výsledků nemusí dosáhnout každý, jsou závislé na řadě faktorů. Výrobek je doplňkem stravy, v žádném případě nenahrazuje léky. O.K.G., s.r.o. neručí za následky vyplývající z nesprávného použití výrobku.


OTÁZKY A ODPOVĚDI

OK Gama+

Otázka

Co je OK Gama+?

Odpověď

OK Gama+ je doplněk stravy určený k harmonizaci cévní, pohybové a nervové soustavy. Jde o směs upravených olejů živočišného a rostlinného původu s blahodárnými a revitalizujícími účinky. Příznivě ovlivňuje stav a funkci oběhového systému (včetně podpory normální hladiny cholesterolu), kloubů a kostí, posiluje kondici, odolnost a obranyschopnost.

Otázka

Je OK Gama+ z přírodních surovin?

Odpověď

Ano. OK Gama+ je vyrobena z unikátních a vysoce čistých ingrediencí, které zaručují tu nejlepší kvalitu výrobku. Základními účinnými složkami přípravku jsou rybí olej (deodorizovaný se zvýšeným obsahem omega-3 mastných kyselin EPA a DHA), řepkový olej (z bezerukových a bezglukosinulátových odrůd řepky) a jeho deriváty, mletá semena sezamu indického, mletá nať přesličky rolní, suchý extrakt rozmarýny lékařské obohacené vitamíny E, A a D3. Přípravek je ochucen přírodním sladidlem - sukralozou a přírodním pomerančovým aromatem. Jako všechny produkty OKG je OK Gama+ zcela bez chemické stabilizace.

Otázka

Byl tento výrobek zkoušen?

Odpověď

Jako všechny produkty OKG je produkt OK Gama+ notifikován na Ministerstvu zdravotnictví České republiky (č.j. OVZ-35.1-22.10.2009-58502) a na Úřadu veřejného zdravotnictví Slovenské republiky (OHVBPKV/1615/2011/Jo z 14/3/2011). Jeho kvalita je ověřena v akreditované laboratoři a posouzena SZÚ Praha. Ve smyslu Zákona o potravinách je kvalita výrobku průběžně prověřována v akreditovaných laboratořích.

Otázka

Jak se OK Gama+ používá?

Odpověď

Doporučujeme užívat 1 čajovou lžičku (cca 5 ml) - dospělí 1-2x za den, děti od 3 let 1x za den, nejlépe při jídle, aby se zlepšilo vstřebávání. Podle posledních poznatků je nevhodnější užívat ji s kvalitní bílkovinou - nejlépe mléčnou (tučný jogurt, tučný tvaroh). Její vstřebávání je tak nejlepší a dostane se tímto způsobem nejrychleji na místo svého působení - přímo k buňkám. Při pravidelném užívání 1x za den vystačí balení 115 ml na 23 dní. Výrobek není určen pro děti do 3 let. Těhotným a kojícím ženám doporučujeme užívat po konzultaci s lékařem. Protože OK Gama+ obsahuje mletá semena sezamu indického, mletou nať přesličky rolní a suchý extrakt rozmarýny lékařské (tyto složky se při stání usadí na dně), je nutné před použitím výrobek důkladně protřepat až ke vzniku homogenní suspenze oleje a pevné složky produktu.

Otázka

Co pro Vás může OK Gama+ udělat?

Odpověď

Unikátní vazba organického křemíku (Si) a jeho vzácná kombinace s ostatními ingrediencemi výrobku OK Gama+ je nezbytná pro zajištění pevnosti a integrity vnitřní výstelky všech cév. Stimuluje cirkulaci krve, obsahuje životně důležité, v tucích rozpustné, vitamíny a brání vyplavování vápníku (Ca) z Vašeho organismu. Zároveň pomáhá regulovat absorpci vápníku z potravy a hladinu vápníku v krvi, zvýší jeho hladinu ve Vašem těle a stimuluje jeho ukládání do kostí, což vede ke zvýšení jejich pevnosti.

OK Gama+ díky vysokému obsahu a čistotě omega-3 nenasycených mastných kyselin podporuje a posiluje kardiovaskulární systém - příznivě ovlivní stav a funkci srdce a cév, napomůže udržet žádoucí hladinu cholesterolu, podpoří normální krevní tlak. Navíc pomůže celkově posílit obranyschopnost Vašeho organismu. OK Gama+ zpevní Vaši pohybovou soustavu. Obzvlášť pečlivě vyvážené složení výrobku omezí zánětlivé stavy v kloubech, stimuluje regeneraci chrupavky - redukuje aktivitu enzymů degradujících chrupavku, aktivuje enzymy řídící její regeneraci a rovněž stimuluje tvorbu kolagenu. Zároveň přispěje k žádoucí pružnosti a kvalitě Vaší kůže a zároveň k pěknému vzhledu kůže, nehtů i vlasů. OK Gama+ posílí ochranu Vašeho organismu proti nebezpečným účinkům civilizačních vlivů, má antioxidační účinky - chrání organismus před působením nebezpečných kyslíkových radikálů.

OK Gama+ svým jedinečným působením velmi významně zvýší účinnost výrobku OK Beta+.

Otázka

Proč užívat právě OK Gama+?

Odpověď

Účinky OK Gama+ vycházejí z aktivních látek obsažených v rybím a řepkovém oleji a v bylinách. Unikátní kombinace použitých složek zajišťuje jejich synergické působení a významně zvyšujuje jejich účinnost. Základní účinnou složkou OK Gama+ je rybí olej - se zvýšeným obsahem omega-3 mastných kyselin EPA (eicosapentenová kyselina) a DHA (docosahexenová kyselina). Doporučená denní dávka omega-3 mastných kyselin je 0,5 - 4 g / den vč. běžné stravy. OK Omega-3 Complete obsahuje EPA 260 mg a DHA 302 mg v denní dávce 10 ml přípravku.

Omega-3 mastné kyseliny EPA a DHA, jsou velice důležité např. v těhotenství a při kojení. Bylo prokázáno, že tuky z mořských ryb jsou velmi důležité až nezbytné nejen v období těhotenství, zejména v posledním trimestru, ale pak i v období kojení. EPA a DHA z mořských ryb snižují riziko nízké porodní hmotnosti dětí, jsou také nezbytné pro správný vývoj mozku, očí případně spermií u plodu. EPA a DHA prochází nejen přes placentu do rostoucího plodu, ale po narození se dostávají do těla novorozence spolu s mateřským mlékem. Proto nejen ženy a dívky, ale i těhotné a kojící matky by měly v dostatečném množství konzumovat tuky z mořských ryb. I pro další vývoj novorozence jsou tuky z mořských ryb významné, protože snižují riziko vzniku velkého množství onemocnění srdce, ale i atopického ekzému, astmatu, psychiatrických a autoimunitních onemocnění. EPA a DHA ovlivňují i psychiku, kdy za velmi závažnou poruchu psychiky je považována laktační psychóza, tedy stav spojený s těhotenstvím a projevující se nepříznivými psychickými projevy. Bylo také prokázáno, že ženy s prokazatelně vyšší koncentrací DHA v mléce, stejně jako s vyšší spotřebou mořských produktů jsou mnohem méně ohroženy vznikem poporodní deprese. OK Gama+ má navíc vysoký obsah minerálů a vitamínů potřebných právě v těhotenství a při kojení.

Omega-6 oleje (obsažené v rostlinných olejích) musí být konzumovány ve správném poměru k omega-3 olejům. Pokud se tato rovnováha posune ve prospěch přílišné konzumace omega-6 olejů, buněčné membrány produkují chemikálie zvané cytokiny, které způsobují záněty. Dnešní strava obsahuje extrémní nepoměr mezi těmito oleji. Nerovnováha se pohybuje mezi 15:1 až ke 30:1 ve prospěch omega-6. To znamená obrovské množství cytokinů způsobujících záněty. Optimální a zdravý poměr by měl být 3:1, v OK Gama+ jsou nenasycené mastné kyseliny omega-3, omega-6 a omega-9 v přibližné rovnováze.

Otázka

Co jsou to mastné kyseliny a proč je důležitý jejich příjem ve správném množství?

Odpověď

Omega-3 a omega-6 mastné kyseliny tvoří důležitou složku buněčných membrán a jsou prekurzory (výchozími látkami), z nichž vzniká chemickou přeměnou mnoho dalších sloučenin v organismu (např. ty, které se podílejí na regulaci tlaku krve a na projevech zánětlivých procesů). Omega-3 mastné kyseliny mají ochranný účinek proti onemocnění srdce a různým zánětům. V poslední době vzrůstá zájem o poznání úlohy omega-3 mastných kyselin při prevenci cukrovky a některých typů zhoubného bujení. Lidské tělo je schopné si vytvořit všechny mastné kyseliny, které potřebuje s vyjímkou dvou - linolové kyseliny (LK - omega-6) a alfalinolová kyselina (ALK - omega-3). Tyto mastné kyseliny musí organismus získat z potravy, proto jsou označovány jako "esenciální mastné kyseliny". Obě tyto mastné kyseliny jsou nutné k zajištění růstu, mohou být však užity i k syntéze dalších mastných kyselin (např. arachidonová kyselina AK je tvořena z LK). Vzhledem k tomu, že přeměna na omega-3 mastné kyseliny eikosapentenovou (EPA) a dokosahexenovou (DHA) je omezena, doporučuje se do stravy zařadit i zdroje těchto mastných kyselin. ALK i LK se nacházejí v rostlinných olejích, mezi velmi dobré zdroje ALK patří olej řepkový a olej z vlašských ořechů. EPA a DHA se nacházejí v tučných rybách (např. losos, makrela, sleď). V průběhu posledních 150 let se zvýšil příjem omega-6 a snížil příjem omega-3 mastných kyselin, což je prokazatelně v přímé souvislosti s nárůstem nemocí srdce. Výzkumná zpráva z této problematiky uvádí, že prosté zvýšení množství ALK, EPA a DHA ve stravě ovlivní žádoucí zvýšení hladiny těchto mastných kyselin v tělesných tkáních. Doporučený příjem omega-3 je v jednotlivých zemích různý - doporučený příjem ALK je cca je 0,5 - 4 g / den vč. běžné stravy. Studie příjmu různých typů tuku prokázala, že aktuální příjem ALK je ve většině případů velmi nízký a zvýšení spotřeby potravin s vyšším obsahem omega-3 by bylo ve všech případech žádoucí a prospěšné. Bylo by možno toho dosáhnout například konzumací tučných ryb 1-2x týdně, náhradou slunečnicového oleje olejem řepkovým a užíváním výživových doplňků stravy obsahujících omega-3 a omega-6 mastné kyseliny.

Otázka

Jak je to s esenciálními mastnými kyselinami a naší stravou?

Odpověď

Esenciální mastné kyseliny (EMK) jsou látky naprosto nezbytné pro lidský organismus. Podílejí se na tvorbě buněčných membrán, které navíc bez přítomnosti EMK ztrácejí pružnost a schopnost vázat vodu. Jsou základním stavebním kamenem pro syntézu všech prostaglandinů. Mastné kyseliny (MK) eikosapentenová (EPA) a dokosahexenová (DHA) jsou pro zdraví člověka mimořádně užitečné a přímo nezbytné látky. Obě patří do skupiny "omega-3" a jsou až na nepatrné vyjímky výhradní součástí tuků (lipidů) mořských ryb. EPA a DHA jsou tzv. vícenenasycené mastné kyseliny. To, že jsou "nenasycené", z nich dělá látky nesmírně důležité a vzácné. Esenciální se nazývají proto, že si je lidský organismus nedokáže vytvořit. EMK jsou pro život nezbytné. EPA a DHA jsou obsaženy téměř výhradně v rybím tuku (a to ještě pouze mořských ryb), i když DHA je také v některých mořských řasách. Nedostatek EPA a DHA ve stravě, vyvolaný stravovacími zvyklostmi, kdy většina populace v podstatě nekonzumuje mořské ryby jako zásadně převažující zdroj těchto MK a naopak konzumuje převahu nasycených MK především ve formě nevhodně technologicky zpracovaných rafinovaných rostlinných olejů (ztužených tuků a margarínů), vyvolává mnoho nepříznivých zdravotních důsledků. Středoevropská populace, především česká, je akutně ohrožena nedostatkem omega-3 MK s ohledem na tradiční nevhodné stravovací zvyklosti. O tom, zda budou stravou přijímané tuky působit správně, tzn. směrem k docílení a udržení zdraví, bohužel rozhoduje právě spektrum konzumovaných druhů tuků. Nadměrný příjem MK omega-6, obsažených ve většině rostlinných olejů, posunuje poměr omega-6 ku omega-3 ze správného poměru 3 : 1 někdy až na 20 : 1. To je zcela nežádoucí posun, protože mimořádně stoupá riziko některých vážných civilizačních onemocnění. EPA a DHA vznikají v průběhu přeměny základního člena řady MK, kterým je kyselina alfalinolenová (ALK). Naneštěstí v důsledku nadměrného příjmu MK řady omega-6, obsažených např. v kukuřičném, sójovém, a slunečnicovém oleji a v margarínech je tvorba EPA a DHA znemožněna. Nadbytek ALK, vyskytující se např. ve lněném oleji, blokuje tvorbu její aktivní a především nezbytné "sestřičky", totiž kyseliny gamalinolenové (GLK). Protihráčem kyselin řady omega-3 je kyselina linolová (LK). Je nejdůležitější EMK řady omega-6. Z ní vzniká nejvýznamnější MK této řady, totiž GLK. Jejími přírodními zdroji jsou dobře známé oleje, a to ze semínek pupalky a brutnáku. V ostatních potravinách je obsah GLK naneštěstí téměř zanedbatelný. Tvorbu GLK mohou významně snižovat některé faktory, které jsou běžnou součástí života: stárnutí - konzumace transmastných kyselin (TMK), virové infekce, stres. Naopak EPA, jedna z důležitých MK řady omega-3, podporuje tvorbu GLK a "dobrých" eikosanoidů. Pro mnoho lidí je nepříjemné zjištění, že EPA je obsažena téměř výhradně jen v rybách, především v lososu, makrele a sardinkách. MK řady -3 a -6 jsou esenciálními živinami, protože organismus je nedokáže sám syntetizovat a musí je získávat z potravin nebo výživových doplňků. Konzumace ryb a rybích olejů poskytuje organismu přímo kyseliny EPA a DHA. Omega-3 MK mají antitrombotické a protizánětlivé vlastnosti. Omega-6 MK, které jsou obsaženy ve většině semínek, rostlinných olejů a v mase, působí protromboticky a prozánětlivě. MK řady -3 se rovněž používají k léčbě hyperlipidémie, arteriální hypertenze a revmatoidní artritidy. U omega-3 MK nebyly popsány významné interakce. The American Heart Association doporučuje konzumaci 2 porcí ryb týdně u osob bez anamnézy ischemické choroby srdeční a minimálně 1 porci ryby denně u osob s ischemickou chorobou srdeční. Jako prevence srdečně-cévních onemocnění se doporučuje přibližně po 0,5 g kyseliny EPA a DHA denně (celkem 1 g). Podle některých studií jsou vyšší dávky omega-3 MK nutné k redukci zvýšených koncentrací triglyceridů (2 až 4 g denně) a ke zmírnění ranní ztuhlosti kloubů u pacientů s revmatoidní artritidou a ke snížení počtu postižených kloubů (nejméně 3 g denně).

Otázka

Může OK Gama+ ovlivnit také zdraví mých očí?

Odpověď

Stále více se ukazuje, že základem dobrého vidění je především výživa a zdravý životní styl. Dalekozrakost ani krátkozrakost pravděpodobně dietou neovlivníme, ale dáme očím dobrý základ pro to, aby v budoucnu dokázaly lépe odolávat řadě závažných očních onemocnění. Pro správnou funkci očí je nepostradatelný vitamín A. Jedna z jeho forem, retinol, tvoří součást pigmentu v sítnici oka. OK Gama+ v denní dávce 5 ml přípravku obsahuje 53% doporučené denní dávky vitamínu A (ve formě retinyl palmitátu). Dalšími zdroji vitamínu A jsou především máslo, mléko a sýry. Dalším antioxidantem, který neutralizuje volné radikály a chrání oční buňky, je vitamín E. V OK Gama+ je jej obsaženo významné množství - v denní dávce 5 ml přípravku je 208% doporučené denní dávky vitamínu E (ve formě tokoferyl acetátu). Dalšími zdroji vitamínu E mohou být obilné klíčky nebo ořechy. Blahodárně na oči působí nenasycené mastné kyseliny - především omega 3, kterých je OK Gama+ bohatým zdrojem! V přírodě je najdeme v mořských rybách. Obranyschopnost nejen zraku, ale celého organismu, zlepšuje také minerál zinek, který najdete v přípravku OKG "OK Tau+". Optimální výživa pomáhá udržet zdravý zrak. S přibývajícím věkem slábnou obranné mechanismy v těle a přísun potřebných látek, vitamínů atd. bývá většinou nedostatečný. Proto je vhodné doplnit svou stravu o OK Gama+, jež Vám dodá potřebné látky v optimálním množství.

Otázka

Za jak dlouho je možné zaznamenat změny při užívání OK Gama+?

Odpověď

Tělo každého člověka, a to, co se děje uvnitř, se velmi liší, tzn. že výsledky se budou rovněž rozcházet. Obecně se dá říci, že většina lidí zaznamená zlepšené pocity během tří týdnů. Doporučujeme užívat OK Gama+ minimálně 1 až 3 měsíce. Při řadě onemocnění může OK Gama+ působit jako vhodný podpůrný prostředek léčby, protože díky vysokému obsahu biologicky aktivních látek stojí na pomezí potraviny a léku.